فرماندار تکاب: شیوه‌های جدید آموزشی در پیشگیری از اعتیاد ضروری است

فرماندار تکاب: شیوه‌های جدید آموزشی در پیشگیری از اعتیاد ضروری است
فرماندار تکاب گفت: دستگاه‌های عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر از جمله نیروی انتظامی، آموزش و پرورش، بهزیستی و دانشگاه‌ها باید آموزش‌های لازم را به جوانان و خانواده‌ها جهت پیشگیری از اعتیاد با شیوه‌ها و ابزارهای نُوین ارایه کنند.

 اسماعیل حیدری آزاد روز چهارشنبه در همایش علل گرایش چوانان و نوجوانان به مصرف مواد مخدر با بیان اینکه پیشگیری از اعتیاد موضوع مهمی است که باید مقدم بر مبارزه با مواد مخدر باشد، افزود: ضعف در کارزار رسانه‌ای و جریان سازی علیه موادمخدر مشهود است بطوریکه تاکنون نتوانسته‌ایم از ظرفیت فضای مجازی در راستای پیشگیری از اعتیاد بخوبی استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: برای مهار، کنترل و مدیریت اعتیاد، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در این زمینه نقش نهمی داشته و باید از ظرفیت نخبگان علمی، ورزشی، حوزوی، ائمه جمعه و جماعات، روحانیون، رسانه‌ها و فضای مجازی استفاده شود.

حیدری آزاد با اشاره به اینکه پیشگیری از اعتیاد نیازمند گفتمان مسلط بین مسوولان، مشارکت گسترده مردم و بسیج عمومی و همگانی است، گفت: خطر تولید و توزیع مواد مخدر صنعتی با رنگ و اشکال جدید همه اقشار و اصناف را تهدید می‌کند و جان و مال مردم و امنیت کشور را به مخاطره انداخته اما بسیاری از خانواده‌ها و بخش‌هایی از جامعه از نفوذ مواد مخدر صنعتی هنوز آگاهی زیادی ندارند.

فرماندار تکاب اضافه کرد: امروز مواد مخدر جدید و صنعتی در قالب خواب آور و آرام بخش، محرک و ایجاد کننده هیجان‌های کاذب، استنشاقی، انرژی زا و توهم زا تولید و توزیع می‌شود که باید خانواده‌ها نسبت به آنها هوشیار، مراقب و آگاه باشند.

حیدری آزاد ادامه داد: اعتیاد به مواد مخدر و روان گردان‌ها نه تنها مهمترین آسیب اجتماعی کشور است بلکه اَبَر آسیب اجتماعی است که زمینه ساز بسیاری از معضلات و جرایم و جنایت‌هاست که بهداشت و سلامت جامعه و اخلاق حسنه و حتی امنیت ملی را به خطر می‌اندازد.

وی با تاکید بر اینکه خانواده ها نسبت به خطرات مواد مخدر جدید و صنعتی آگاه باشند، افزود: از آنجایی که جوانان و نوجوانان در حساس‌ترین و آسیب پذیرترین دوران زندگی خود هستند، بطور قطع در دسترس ترین افراد برای قاچاقچیان مواد مخدر و توزیع کنندگان آن قرار دارند به همین دلیل نباید از معضل خانمانسوز اعتیاد جوانان به مواد مخدر به راحتی بگذریم و نسبت به آن بی تفاوت باشیم.