فرماندار:
اورژانس هوایی نقطه عطف خدمات درمانی در تکاب است
همچنین با حضور این کارشناسان هماهنگی های لازم برای فرود و پرواز بالگرد اورژانس هوایی زنجان جهت اعزام سریع بیماران و مصدومان بد حال به مراکز درمانی این استان با روسای ادارات و دستگاه های اجرایی عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران تکاب از جمله بخشداران، سرپرست شهرداری، بیمارستان شهدا، اورژانس ۱۱۵، راهداری و حمل و نقل جاده ای، جمعیت هلال احمر، آتش نشانی انجام شد و مقرر گردید تمهیدات لازم برای این اقدام تامین گردد.
فرماندار تکاب در نشست تخصصی آموزش امداد هوایی گفت: راه اندازی اورژانس هوایی نقطه عطف ارایه خدمات درمانی در این شهرستان است و تمهیدات و زیرساخت های ویژه ای برای فعالیت آن درنظر گرفته شده است.
علی مکرمی با بیان اینکه با راه اندازی اورژانس هوایی بهترین و مطلوب ترین خدمات به بیماران اورژانسی در کمترین زمان ممکن توسط نیروهای متخصص هوانیروز و اورژانس زنجان و مرکز فوریت های پزشکی تکاب ارایه می شود، افزود: با توجه به سخت گذر بودن منطقه و برفگیر بودن جاده های تکاب، راه اندازی اورژانس هوایی برای انتقال و اعزام به موقع بیماران و مصدومان به زنجان از نیازهای مهم بخش درمان این شهرستان بود.
مکرمی گفت: راه اندازی اورژانس هوایی، فرصت ویژه ای برای ارتقای سطح ارایه خدمات درمانی به بیماران در تکاب فراهم کرده و در چند هفته اخیر زیرساخت های لازم، سوخت مورد نیاز و هماهنگی نیروهای امدادی و خدمات رسان دستگاه های اجرایی عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران تکاب مهیا و آماده شده است.
فرماندار تکاب گفت: پنج نقطه از شهرستان در مناطق مایین بلاغ، تخت سلیمان، سبیل، ایران خواه و محدوده بیمارستان جدید برای سایت فرود و پرواز بالگرد اورژانس هوایی در نظر گرفته شده که در حال بررسی بیشتر است.