فرماندار:

صنایع پایین دستی معادن تکاب ایجاد شود/ معادن تکاب واحد سبز زیست محیطی شوند/ معادن در بخش های توسعه ای سرمایه گزاری کنند/ ارائه شفاف گزارش کار و عملکرد توسط معادن منطقه صورت گیرد/تکاب چهارمین شهر معدنی

صنایع پایین دستی معادن تکاب ایجاد شود/ معادن تکاب واحد سبز زیست محیطی شوند/ معادن در بخش های توسعه ای سرمایه گزاری کنند/ ارائه شفاف گزارش کار و عملکرد توسط معادن منطقه صورت گیرد/تکاب چهارمین شهر معدنی
فرماندار تکاب با بیان اینکه فرآوری مواد معدنی چند برابر معدن داری موجب رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال می شود گفت: معادن طلا و سنگ تلاش کنند تا واحد های فرآوری بیشتر و صنایع جانبی پایین دست معادن که ارزش افزوده بالایی برای منطقه دارد، در این شهرستان راه اندازی و ایجاد شود.

 امیر ستوده فردر نشست هم اندیشی مسوولیت اجتماعی معادن تکاب با اشاره به اینکه معادن منطقه پیشگام رویکردهای جدید کارآفرینی شوند افزود: در زمینه راه اندازی صنایع پایین دستی معادن اقدامات اولیه مهمی انجام شده و با کمک و همراهی نماینده محترم مجلس احداث شهرک بزرگ سنگ در تکاب راه اندازی می شود.

وی با تاکید بر افزایش بهره وری فعالیت معادن برای شهرستان بیان کرد: کارخانه طلای زرشوران نیز با همکاری که داشته فروش اعتباری طلا را برقرار کرده و زمینه ایجاد کارگاه های جواهرسازی فراهم شده و لازم است سرمایه گذاران در این زمینه فعال شوند.

فرماندار تکاب با بیان اینکه معادن منطقه توجه بیشتری به بهره وری در فعالیت معدنی و تولید داشته و در زمینه صنایع پایین دستی و کارگاه های سنگبری و جواهرسازی سرمایه گذاری و از خام فروشی مواد معدنی پرهیز کنند، اظهارداشت: برای پیشرفت شهرستان لازم است معادن طلا و سنگ در بخش های مختلف توسعه ای شهرستان از جمله گردشگری سرمایه گزاری نمایند.

ستوده فر اضافه کرد: گردشگری مهمترین وجه سرمایه گذاری در تکاب است و معادن می توانند با همزیستی و همکاری و ایجاد انرژی ۲ جانبه در بخش گردشگری به ویژه مجموعه های آبگرم سرمایه گذاری کنند و موجب ایجاد ارزش افزوده و رونق اشتغال شوند.

وی ادامه داد: معادن طلا و سنگ با ایجاد کمترین میزان آلایندگی تلاش کنند به عنوان یک واحد سبز دوستدار محیط زیست معرفی شوند از جمله می توانند با ساماندهی و فرآوری سنگ های باطله معدنی از تخریب محیط زیست و منابع طبیعی جلوگیری نمایند.

ستوده فر با بیان اینکه تکاب پس از ارومیه، خوی و مهاباد چهارمین شهر معدنی آذربایجان غربی و اولین شهر استان با فراوانی معدن سنگ تراورتن است گفت: ۶۰ پروانه بهره برداری معدن سنگ در تکاب صادر شده که اکنون نیمی از آنها فعال است و بیش از ۲ هزار نفر در بخش معادن طلا و سنگ مشغول به کار هستند.

فرماندار تکاب اظهارداشت: فعالان معدنی و سرمایه گذاران جهت فعال کردن بقیه معادن دارای پروانه بهره برداری پیشقدم شوند و با رعایت قانون معادن و اصول زیست محیطی موجب رشد کارآفرینی و افزایش درآمد مردم و رونق اقتصادی در منطقه شوند.

ستوده فر تاکید کرد: بکارگیری افراد در معادن به ویژه معادن و کارخانه های طلا با رعایت ضوابط، بصورت یک سیستم واحد و بدون ناعدالتی انجام شود.

وی افزود: معادن طلا و سنگ با رویکرد شفافیت، گزارش کار و عملکرد خود را ارائه کنند تا موجب ایجاد دغدغه و آسیب های روانی به مردم درخصوص فعالیت های معدنی نشود.