دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه در گفتگو با ایرنا مطرح کرد؛

طرح انتقال آب به دریاچه ارومیه با تخصیص 5 هزار میلیارد ریال سرعت گرفت / سامانه تامین حقابه دریاچه ارومیه بهمن ماه به بهره‌برداری می‌رسد

طرح انتقال آب به دریاچه ارومیه با تخصیص 5 هزار میلیارد ریال سرعت گرفت / سامانه تامین حقابه دریاچه ارومیه بهمن ماه به بهره‌برداری می‌رسد
دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه گفت: مراحل نهایی طرح انتقال آب به دریاچه ارومیه در حال انجام می باشد که تخصیص پنج هزار میلیارد ریال (500 میلیارد تومان) اعتبار به این طرح موجب سرعت بخشی در انجام عملیات اجرایی شده است.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی، محمدصادق معتمدیان در نشستی با خبرنگاران و سردبیران ایرنا در تهران، احیای دریاچه ارومیه را از دغدغه‌های رییس جمهور و دولت سیزدهم دانست، افزود: بحث انتقال آب از سد کانی سیب به دریاچه ارومیه از طرح‌های 27 گانه تیم قبلی برای احیای دریاچه ارومیه بود که در راستای تحقق این مصوبه تونل 36 کیلومتری حفر شده ولی در مراحل پایانی کار به دلیل ایراد فنی که پیدا کرده بود در قسمت آبرفتی آن که حدود 800 متر است، شکستگی ایجاد شد.

وی به سفر اخیر وزیر نیرو به استان آذربایجان غربی اشاره کرد و گفت: تیرماه و در بازدیدهای انجام شده و تدابیری که اخذ شد و دستور رییس جمهور حدود 500 میلیارد تومان تخصیص اعتبار برای تکمیل تونل که مهمترین پروژه سخت افزاری در زمینه اقدامات ستاد احیای دریاچه ارومیه است، داشتیم.

استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: خوشبختانه این طرح تقریبا در مراحل نهایی است و حدود 60 تا 70 متر تا اتمام آن باقی مانده و امیدواریم تا دهه فجر به اتمام برسد.

معتمدیان به سفر خردادماه رئیس جمهور به استان و واگذاری مدیریت کارگروه ملی نجات ارومیه به وی اشاره و یادآورشد: یکسری کارها انجام شده و اتفاقات خوبی نیز در این مدت رخ داده است که آماده ارایه گزارش مستند آن هستیم.

دبیر کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با تاکید براینکه بحث دریاچه ارومیه از جمله مهمترین مشکلات زیست محیطی در کشور محسوب می‌شود، افزود: از همان ابتدا و ماه‌های اول شروع به کار دولت سیزدهم، شخص رییس جمهور عنایات ویژه‌ای به موضوع داشتند و در نهایت با توجه به ساختار و مسوولیت های که واگذار کردند کارها سرعت بیشتری به خود گرفت.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به مصوبات 27 گانه تیم قبلی کار گروه ملی نجات دریاچه ارومیه ادامه داد: خوشبختانه 27 برنامه برای احیا این دریاچه توسط تیم قبلی تدوین شده بود که انجام آنها باعث می‌شود بالاخره تراز اکولوژیک دریاچه که 6 میلیارد متر مکعب آب است، محقق شود.

معتمدیان تاکید کرد: در بدو قبول مسوولیت دبیری کارگروه ملی ستاد احیا، اولا ساختار را به روز کرده و متمرکز بر تکمیل پروژه‌های نیمه تمام این پروژه شدیم چرا که تقریبا هیچکدام از پروژه‌های اصلی ستاد احیا به صورت کامل به نتیجه نرسیده بود.