استاندار آذربایجان‌غربی:

توسعه اشتغال با توجه به مزیت‌های هر منطقه ممکن می شود / دهها واحد تولیدی آذربایجان غربی در یک سال گذشته فعال شده است

توسعه اشتغال با توجه به مزیت‌های هر منطقه ممکن می شود / دهها واحد تولیدی آذربایجان غربی در یک سال گذشته فعال شده است
استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به لزوم توسعه اشتغال با توجه به مزیت‌های هر استان، گفت: زمینه برای تدوین سند اشتغال با توجه به مزیت‌های هر منطقه فراهم شود.

به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان غربی، محمدصادق معتمدیان در جلسه شورای اقتصاد، اشتغال و سرمایه گذاری آذربایجان‌غربی که با حضور معاون اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد، افزود: هر استان ظرفیت های متفاوتی برای توسعه اشتغال دارد که با راهبری شورای عالی اشتغال، این مزیت‌ها می تواند برای توسعه اشتغال در هر استان لحاظ شود.

وی همچنین اضافه کرد: آذربایجان غربی در حوزه معدن ظرفیت های بسیار خوبی دارد و امسال نیز پیشران توسعه استان، این بخش در نظر گرفته شده اما میزان اشتغال این حوزه در آذربایجان غربی، حدود یک درصد است.

معتمدیان ادامه داد: همچنین 33 درصد اقتصاد آذربایجان غربی مربوط به بخش کشاورزی است ولی 16 درصد سهم اشتغال استان به این بخش اختصاص دارد.

استاندار آذربایجان‌غربی‌ تاکید کرد: نهادهای مختلف از جمله بانک ها باید در راستای توسعه اشتغال و رسیدن به اهداف اشتغال تعیین شده، همراهی کنند و تسهیلات لازم و مصوب را پرداخت کنند.

وی همچنین یادآور شد: البته برخی بانک ها در این خصوص خوب عمل کرده اند و میزان تسهیلات پرداختی آنها به 120 درصد نیز می رسد، ولی برخی بانک ها میزان پرداختی شان 20 یا 30 درصد است.

معتمدیان با اشاره به اینکه اقدامات خوبی در راستای توسعه اشتغال آذربایجان غربی در یک سال گذشته صورت‌ گرفته، گفت: دهها واحد تولیدی در این مدت، فعال شده و سرمایه گذاری های خوبی نیز در استان شکل گرفته که همه اینها در بهبود وضعیت اشتغال و کاهش نرخ بیکاری به 7 درصد موثر بوده است.

استاندار آذربایجان‌غربی‌ همچنین با تاکید بر نظارت و توجه به اشتغال ایجاد شده در استان، افزود: صحت سنجی و راستی آزمایی لازم در این خصوص باید به صورت دقیق و میدانی در استان صورت گیرد.

نماینده مردم میاندوآب، باروق و چاربرچ در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه با تاکید بر لزوم هم افزایی برای رسیدن به اهداف اشتغال در کشور اضافه کرد: دولت باید نگاه ویژه ای به استان های محرومی نظیر آذربایجان غربی داشته باشد.

مهدی عیسی زاده ادامه داد: آذربایجان غربی عقب افتادگی های تاریخی دارد که باید با توجه ویژه در حوزه های اعتباری و تسهیلاتی، این عقب افتادگی را روز به روز کمتر کرد.

وی با قدردانی از اقدامات بسیار خوب استاندار آذربایجان‌غربی در راستای اجرای طرح های متعدد و کمک به بخش تولید گفت: مدیران دستگاه های اجرایی هم در این خصوص با اهتمام بیشتری تلاش کنند تا روند توسعه استان با شتاب بیشتری تداوم یابد.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با اشاره به راه اندازی نظام جامع نظارت بر اشتغال ایجاد شده در دولت سیزدهم گفت: این امر از اقدامات مهم دولت در راستای صحت سنجی و نظارت بر اشتغال ایجادی است.

محمود کریمی بیرانوند افزود: با راه اندازی این سامانه، اشتغالی که از سوی نهادهای مختلف ایجاد می شود، به سه صورت پیامکی، تلفنی و میدانی مورد بازرسی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: برای اولین بار، در دولت سیزدهم اتاق شیشه ای برای کنترل همه اقدامات اشتغالی دولت در قالب سامانه رصد راه اندازی شده و این سامانه به همه دستگاه ها اجازه می دهد که هر کاری برای اشتغال کرده اند، ثبت کنند.