فرماندار:

۴۱ خانه بهداشت روستایی پس از انقلاب در تکاب احداث شده‌است

۴۱ خانه بهداشت روستایی پس از انقلاب در تکاب احداث شده‌است
فرماندار تکاب با بیان اینکه پیش از انقلاب در این شهرستان خانه بهداشت وجود نداشت، گفت: پس از انقلاب اسلامی ۴۱ باب خانه بهداشت و سه آزمایشگاه مجهز در مناطق روستایی تکاب احداث شده‌است.

«محمود زمانی» در آیین بهره‌برداری از مرکز جامع سلامت روستای «آلوچالوی سفلی» تکاب با تشریح دستاوردهای انقلاب اسلامی در بخش بهداشت و درمان این شهرستان، افزود: همچنین پس از انقلاب اسلامی پنج باب مرکز بهداشت روستایی و ۲ باب مرکز بهداشت شهری در تکاب ساخته شده‌است.

وی اظهار داشت: به برکت انقلاب اسلامی یک واحد مرکز فوریت‌های پزشکی شهری و سه مرکز فوریت‌های پزشکی جاده‌ای نیز در این شهرستان راه‌اندازی شده‌است.

«زمانی» با اشاره به نبود درمانگاه تخصصی پیش از انقلاب در تکاب، بیان کرد: احداث و راه اندازی یک واحد درمانگاه تخصصی و ۲ باب پایگاه جامع سلامت از برکت‌های انقلاب اسلامی در تکاب به‌شمار می‌رود.

فرماندار تکاب با بیان اینکه کشاورزان و روستاییان نقش مهم و محوری در پیروزی و تثبیت انقلاب اسلامی داشتند، ادامه داد: خدمات‌رسانی به روستاها و مناطق محروم پس از انقلاب بسیار متحول شده و امروز شاهد وجود بسیاری از زیرساخت‌های ضروری در روستاها هستیم.

زمانی اضافه کرد: توجه به عمران و آبادانی روستاها از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است و توسعه خدمات بهداشتی و درمانی و امکانات پزشکی و سلامت در مناطق روستایی بخشی از این دستاوردها محسوب می‌شود.

همزمان با دهه‌فجر امسال، بهره‌برداری از مرکز جامع خدمات سلامت روستای آلوچالوی بخش تخت سلیمان تکاب در فضایی به مساحت ۱۲۰ مترمربع با فعالیت یک نفر پزشک و ۶ نفر کادر درمانی آغاز شد.

برای توسعه و تجهیز این مرکز سلامت یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارت دولتی بخش سلامت تکاب هزینه شده و با بهره‌برداری از آن ۹ روستای سخت‌گذر و دورافتاده محور زرشوران و اوریات تکاب با ۲ هزار و چهارصد نفر جمعیت از مزیت‌ها و خدمات آن بهره‌مند می‌شوند.

۳۸ طرح عمرانی، آموزشی، خدماتی، بهداشتی و صنعتی با ۲۸۰ میلیارد ریال هزینه همزمان با دهه فجر در تکاب به بهره‌برداری رسید.