۵۵۰ میلیارد ریال در دولت تدبیر و امید برای بیمارستان تکاب هزینه شد
امیر ستودهفر افزود: زمین مورد نظر برای احداث بیمارستان ۹۶ تختخوابی تکاب در اسفند ماه ۱۳۸۷ به پیمانکار پروژه تحویل و عملیات ساختمانی نیز همان زمان شروع شدهاست.
وی با بیان اینکه عملیات ساختمانی بیمارستان ۹۶ تختخوابی تکاب از ۲ سال قبل سرعت و شتاب گرفته است اظهار داشت: مشکلاتی از جمله انتخاب زمین و تعریف نشدن کد بودجه مشخص از مهمترین مانعهای این پروژه بود که موجب کندی عملیات ساختمانی آن شده بود.
فرماندار تکاب بیان کرد: اوایل بهمنماه امسال با پیگیری های انجام شده تحویل موقت ساختمان بیمارستان از وزارت راه و شهرسازی به وزارت بهداشت انجام شد و اکنون بیمارستان تکاب توسط دانشگاه علوم پزشکی آذربایجانغربی در حال تجهیز است.
ستودهفر ادامه داد: عملیات ساختمانی این بیمارستان به پایان رسیده اما بخش مهمی از فرآیند قبل از افتتاح، مربوط به تجهیز امکانات آن است که اکنون در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه تجهیزات این بیمارستان از سه سال قبل تهیه و خریداری شده که با قیمتهای فعلی در خریداری آنها نیز مشکل پیش میآمد اضافه کرد: نصب و استقرار بخش زیادی از تجهیزات در داخل بیمارستان هیچ مشکلی نداشت و فقط در نصب برخی از تجهیزات در داخل ساختمان بیمارستان مشکلی پیش آمدهبود که حل و بسیاری از تجهیزات در محل مورد نظر نصب و مستقر شدهاست.
ستودهفر افزود: استاندار آذربایجانغربی بیشتر از همه مسوولان پیگیر تکمیل و افتتاح بیمارستان تکاب است و امیدواریم این بیمارستان تجهیز و هرچه زودتر به بهرهبرداری برسد.
بیمارستان ۹۶ تختخوابی، بیمارستان دوم تکاب محسوب میشود که عملیات اجرایی احداث آن از سال ۱۳۸۷ آغاز شده و اکنون در مرحله تجهیز و در آستانه بهرهدبرداری قرارگرفته است.
بیمارستان قدیمی تکاب در سال ۱۳۳۸ احداث شده و اکنون پاسخگوی نیازهای بهداشتی و درمانی مردم شهرستان نیست.