علی مکرمی افزود: تکاب به یک مرکز متمرکز فرهنگی و گردشگری برای بازدید علاقه مندان و گردشگران و معرفی پیشینه تاریخ و تمدن کهن این شهرستان نیاز دارد و از این رو قلعه اربابی افشار با توجه به موقعیت جغرافیایی مناسب و قرار گرفتن در مرکز شهر بهترین فضا برای اجرای این طرح است.
وی اظهار داشت: قدمت و اهمیت بناهای تاریخی شهر و توانمندهای اهالی این شهرستان در زمینه فرش، صنایع دستی، هنر خوشنویسی و پتانسیل های میراث فرهنگی نیازمند شناسایی و معرفی بیشتر است و در این راستا باید بناهای تاریخی شهر مورد بازدید گردشگران قرار گیرد.
وی ادامه داد: کاربری بناهای تاریخی شهر تکاب باید به سمت ایجاد فضاهای گردشگری و جذب توریسم و توسعه خدمات متنوع فرهنگی و هنری سوق یابد؛ از این رو باید ادارات و دستگاه های اجرایی شهرستان در این زمینه هماهنگ تر و فعال تر عمل کنند.
مکرمی بیان کرد: باید از ظرفیت بناهای تاریخی این شهر در راستای توسعه گردشگری و افزایش ارایه خدمات و امکانات برای گردشگران استفاده کرد.
وی گفت: ایجاد و بسترسازی فضاهای جدید با استفاده از اماکن و بناهای تاریخی به منظور جذب و افزایش گردشگر و معرفی جاذبه های تاریخی تکاب ضروری است.