امیر ستودهفر در آیین بهرهبرداری از طرحهای گازرسانی تکاب در روستای امینآباد به مناسبت گرامیداشت هفته دولت با بیان اینکه در حال حاضر عملیات گازرسانی به ۴۱ روستای تکاب نیز در حال اجراست افزود: تعدادی از این طرحهای گازرسانی تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسد که با تکمیل این ۴۱ طرح تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار تکاب گازدار خواهندشد.
وی با اشاره به اینکه علمکگذاری واگذاری انشعابات در روستاها سریع انجام شود، اظهار داشت: برای اجرای سریع و بهموقع پروژه های گازرسانی نباید فصل مناسب کارهای عمرانی را ازدست داد.
نماینده مردم شاهیندژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه باید مطالبات درست و منطقی مردم را پیگیری و عملیاتی کنیم، گفت: روستاهای تکاب و شاهیندژ از نظر گازرسانی مشکل دارند و بسیاری از روستاها با سیلندر، گاز خود را تامین میکنند و در تامین سوخت زمستانی با سیلندر و نفت متحمل هزینهها و سختیهای فراوانی میشوند.
حسن همتی ادامهداد: عملیات گازرسانی به ۲۸ روستای محور زرشوران و تخت سلیمان از سال ۱۳۹۵ آغاز شد و باید سرعت بیشتری بگیرد و تا پایان امسال تکمیل شود.
وی افزود: دستور جذب و افزایش اعتبارات طرحهای گازرسانی تکاب در سال ۱۳۹۹ از وزیر نفت گرفته شده و تامین به موقع اعتبار این طرحها را با جدیت پیگیری میکنیم.
نماینده مردم شاهیندژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی بیانکرد: اجرای پروژه های عمرانی علاوه بر تامین و تقویت زیرساخت های روستایی باید موجب ایجاد اشتغال و سود اقتصادی برای منطقه شود و پیمانکاران پروژه ها در جذب افراد برای مشاغل مختلف از نیروی کار بومی استفاده کنند.
رئیس اداره گاز تکاب نیز در این مراسم در خصوص طرحهای جدید گازرسانی گفت: ۲ طرح گازرسانی به روستاهای امین آباد و زینهار تخت سلیمان بخشی از پروژه ۲۸ روستایی محور زرشوران است که با ۱۲ میلیارد ریال هزینه از محل اعتبارات دولتی و احداث ۱۲ هزار و ۷۱۵ متر لوله گذاری شبکه اجرا شده و با بهره برداری از آنها ۹۸ خانوار روستایی از نعمت گاز طبیعی بهرهمند شدند.
سیامک صفروند افزود: گازرسانی به محور زرشوران تکاب علاوه بر تامین گاز روستاها ویژگیهای خاص و منحصربفردی دارد از جمله اینکه با اجرای این طرح و احداث خط تغذیه از تکاب تا تخت سلیمان کمربند گازی در منطقه شکل گرفته و شهرستان تکاب از لحاظ افت فشار گاز هیچگاه مشکلی نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه اهمیت اجرای این شاهراه گازی در تکاب بسیار مهمتر از گازرسانی به روستاه محسوب میشود اظهارداشت: احداث خط تغذیه این کمربند گازی از مقابل شهرک صنعتی تکاب تا سه راهی پهلوان و از آنجا تا روستاهای منطقه زرشوران و روستای بابانظر از سال ۱۳۹۷ آغاز شده و ادامه خواهدیافت و اکنون تا روستای بابانظر در بخش تخت سلیمان امکانات لولهگذاری انجام شده است.
رییس اداره گاز تکاب با بیان اینکه با وجود افزایش نرخ تورم و بالارفتن هزینه خرید تجهیزات، اجرای پروژه هاز گازرسانی تکاب حتی یک روز هم تعطیل نشد، ادامه داد: طرح های گازرسانی به روستاهای تکاب در حال حاضر در سه محور فعال است که تلاش میکنیم با پیگیری های نماینده مجلس و فرماندار تا پایان امسال ۱۲ روستای تکاب نیز به شبکه گازرسانی متصل شود.
صفروند بیان کرد: با تکمیل و بهره برداری از طرح های گازرسانی در حال اجرا ۸۰ درصد روستاهای تکاب گازدار شده خواهدشد.
۶ طرح عمرانی در شهر تخت سلیمان به بهره برداری رسید
۶ طرح عمرانی و زیربنایی با ۱۲ میلیارد ریال هزینه از محل اعتبارات دولتی روز دوشنبه به مناسبت هفته دولت با حضور فرماندار، نماینده مردم شاهیندژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسوولان محلی در شهر تازه تاسیس تخت سلیمان به بهرهبرداری رسید.
نماینده مردم شاهیندژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی در آیین بهره برداری از این طرح ها در شهر تخت سلیمان با تبریک هفته دولت گفت: همه ما مسوولان مدیون حضور مردم در صحنه های مختلف انقلاب اسلامی و جانفشانی رزمندگان در دوران دفاع مقدس هستیم و امروز مدیران باید برای خدمت به مردم مانند روحیه ایثارگری شهدا و رزمندگان در زمان جنگ تحمیلی عمل کنند.
حسن همتی با بیان اینکه همه ما باید با تمام توان به مردم خدمت کنیم و سخنانی از جنس نمی توانیم و نمی گذارند دیگر قابل پذیرش نیست افزود: مدیران شهرداری و شورای اسلامی شهر تخت سلیمان با انسجام و همدلی فعالیت کنند و با راهکارهای کارشناسی به دنبال توسعه شهر باشند.
وی با اشاره به اینکه پنج پروژه برای ۲ شهرستان شاهیندژ و تکاب را پیگیری کرده ایم، اظهارداشت: طرح آسفالت از خروج تونل شاهیندژ تا مایین بلاغ تکاب انجام شده و بودجه گازرسانی به روستاهای این شهرستانها نیز تامین شده و تلاش و پیگیری میکنیم فاز دوم کارخانه طلای زرشوران نیز راهاندازی شود.
نماینده مردم شاهیندژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با پیگیری هایی که انجام شده بخشی از مشکلات معادن طلا از جمله معدن زرشوران را ساماندهی کردیم و اکنون بومی گزینی در استخدام و بکارگیری نیروها در معادن طلا در اولویت قرارگرفته است.
همتی اضافه کرد: اجرای طرح فاضلاب شهری تکاب را نیز پیگیری میکنیم و امیداریم امسال از محل ماده ۲۳ اعتبار مورد نیاز آن تامین شود.
فرماندار تکاب نیز در این مراسم با بیان اینکه گردشگری محور اصلی توسعه تکاب است گفت: ظرفیت های بالقوه تکاب در این بخش می تواند این شهرستان را به یک محور اصلی و موتور محرک برای توسعه و رونق صنعت گردشگری در استان و کشور تبدیلکند.
امیر ستودهفر افزود: با همت و تلاش نماینده مجلس و اقدام جدی مسوولان شهرستان توسعه شهر تازه تاسیس تخت سلیمان سرعت خواهدگرفت و امیدواریم با ریشه کن شدن ویروس کرونا و رفع تحریم های ظالمانه گردشگران دوباره در تخت سلیمان حضور یابند.
وی با اشاره به اینکه در جذب گردشگر خارجی و داخلی به تخت سلیمان تقویت زیرساخت های عمرانی و ارتباطی ضروری است اظهارداشت: نعمت های خدادادی و آثار باستانی بی نظیر و پتانسیل ها و آثار طبیعی و تاریخی تکاب از بسیاری از شهرهای کشور بیشتر و مهمتر است و این مسئله زمینه ساز رشد و پیشرفت شهر تازه تاسیس تخت سلیمان می شود.
فرماندار تکاب با بیان اینکه طلا و سنگ و فرش دستباف تخت سلیمان و تکاب میتواند برند شود و رونق اقتصادی در منطقه به دنبال داشته باشد، ادامه داد: در هفته دولت امسال ۳۰ پروژه با ۲۵۰ میلیارد ریال هزینه به بهره برداری رسید.
ستودهفر بیان کرد: عملیات اجرایی احداث محور تکاب - دندی در چند قطعه در حال اجراست اما میزان پیشرفت پروژه و سرعت کار ضعیف است و همراه با نماینده پیگیر رفع مشکلات این طرح و جذب اعتبارات آن هستیم.
وی اضافهکرد: با رفع معارضان ملکی و تامین اعتبارات لازم، پروژه تکاب - دندی نیز تکمیل و مواصلات و راه های ارتباطی منطقه ارتقا مییابد.
شهردار تخت سلیمان نیز در این مراسم با اشاره به اجرای طرحهای عمرانی در یک سال اخیر در این شهر تازه تاسیس گفت: برای اجرای ۶ طرح عمرانی در این شهر ۱۲ میلیارد ریال از محل منابع مختلف دولتی از جمله اعتبارات شهرهای کمتر توسعه یافته، اعتبار ماده ۵۸ و منابع داخلی شهرداری هزینه شده و با بهرهبرداری از این طرحها، زیرساختهای عمرانی و رفاهی در شهر تخت سلیمان ارتقا یافته است.
خیرالله رحیمی افزود: مهمترین طرحهای عمرانی شهرداری تخت سلیمان شامل آسفالت میدان و خیابان، تجهیز بوستان ها و پارک کودک، تامین تجهیزات و اجرای طرح های روشنایی و نورپردازی، احداث سنگفرش پیاده راهها، محوطه سازی معابر، احداث ۲۰ طاق سنگی و زمین والیبال و پروژههای زیباسازی شهری است.
وی بیان کرد: احداث فضای سبز شهری در ۶هزار مترمربع از معابر عمومی تخت سلیمان و اجرای طرح سنگفرش معابر عمومی به میزان ۲هزار مترمربع و جدول گذاری و ساماندهی معابر در سطح ۴۰۰ متر از دیگر طرح های عمرانی اجراشده در شهر تخت سلیمان است.
شهردار تخت سلیمان اظهارداشت: تفاهم نامه اجرای طرح هادی شهر تخت سلیمان امضاشده و با اجرایآن ۵هزار قطعه زمین شهری تفکیک خواهدشد که موجب توسعه این شهر میگردد.
رحیمی اضافه کرد: طرحهای توسعه گردشگری و ساماندهی ورودی های تخت سلیمان با درنظرگرفتن شرایط تاریخی و باستانی منطقه را در دستور کار داریم.